نمایندهای که ۵۰ سال است، فعال بازار خودرو است در مخالفت با واردات خودرو، یکتنه از ارابههای مرگ خودروسازان داخلی حمایت میکند. مصطفی میرسلیم که براساس اطلاعات پایگاه اطلاعرسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس هیئت مدیره شرکت دسا (دیزل سنگین ایران)، مؤسس مرکز تحقیقات موتور و رئیس هیئت مدیره شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو) از سال ۱۳۷۶ تاکنون، ناظر عالی طرح موتور ملی پایه گازسوز و ناظر عالی طرح موتور ملی دیزل سواری است، اظهار نظر پلیس درباره بازنشدن ایربکها را دروغ میداند و با مقصر خواندن پلیس میگوید این ادعا اصلاً صحت ندارد! او باز نشدن ۱۰۰ ایربک خودرو بین ۹۰۰هزار خودروی تولید داخل را آماری ناچیز میداند. با چنین اظهار نظری اگر بازنشدن ایربکها به مرگ ۱۰۰نفر هم منجر شده باشد، از دست رفتن جان مردم برای این نماینده مردم آماری ناچیز است. میرسلیم مدعی است تولید خودروهای داخلی، لج خودروسازان خارجی و واردکنندگان را در آورده است.
اظهار نظرهای این نماینده مجلس در دفاع از ارابههای مرگ، بار دیگر چرایی آن را مورد پرسش قرار داد. دفاع از منافع شغلی یا منافع عمومی، عمدهترین موضوع مطرح شدهاست که قطعاً منافع عمومی در آن جایگاهی ندارد. اگر آرای کسب شده این نماینده را هم در نظر بگیریم بدون تردید از ۸۹۲ هزارو ۳۱۸ شهروندی که به وی رأی دادند، بعید است به جز صاحب یک یا چند رأی، بقیه با وی در این موضوع همداستان باشند.
جالب است این نماینده هنوز نمیداند گلایه از تولیدات ارابههای مرگ آن هم به قیمت نجومی، درد عمومی است که از هر طرف آن را بخوانند درد است و تاکنون به مدد دستهای پنهان برای آن درمانی پیدا نشده است. نماینده تهران بهتر است یک روز که تحت الحفظ به مجلس میرود یا از آن خارج میشود، سری هم به بیمارستان معیری که در چند قدمی مجلس قرار دارد، بزند و آمار مصدومان و کشتههای سوانح ناشی از تولیدات داخل را که در این مرکز تخصصی ثبت میشود بررسی کند، شاید با دیدن ملت رنج کشیدهای که در طول شبانهروز به این مرکز درمانی آمد و شد دارند درکی حقیقی از آن چه در میدان جریان دارد، پیدا کند.
نقل است که طبیبی را دیدند که هرگاه به گورستان رسیدی ردا در سر کشیدی. از سبب آنش سؤال کردند. گفت: از مردگان این گورستان شرم میدارم، بر هر که میگذرم ضربت من خورده است و در هر که مینگرم از شربت من مرده است! این حکایت گورستانهای کشور است که عمده قبرهایش به دلیل استفاده از همین تولیدات شرکتهای خوروسازی بنا شده است و مدیران و مدافعانشان باید هنگام عبور از کنار آرامگاهها آن کنند که آن طبیب میکرد.
منبع: جوان آنلاین
انتهای خبر/
نظر شما